V.O.F.J.C. van Harn & Zn. (sinds 1879)                              

Molenstraat 7

4033AS  Lienden

0344-601282

www.vanharnlienden.nl

info@vanharnlienden.nl

 

 

Privacy statement

V.O.F. J.C van Harn & Zn., handelende onder de namen van Harn’s speciaalzaak ‘De Zwaan’ en Andy’s Dierensuper Lienden, gevestigd aan Molenstraat 7, 4033 AS  Lienden, hierna te noemen Van Harn  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Mede-eigenaar van dit bedrijf Dhr. A.J. van Harn  is tevens Functionaris gegevensbescherming en is te bereiken via info@vanharnlienden.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

van Harn verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

·                     Bedrijfsnaam

·                     Voor- en achternaam

·                     Adresgegevens

·                     Telefoonnummer, vast / mobiel

·                     E-mailadres

·                     Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door reacties op onze facebookpagina.

·                     Bankrekeningnummer

·                     Inschrijving Kvk

·                     BTW nummer

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Van Harn verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

·                     Het afhandelen en/of verzenden van uw bestelling

·                     Het afhandelen van uw betaling.

·                     Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.

·                     U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

·                     U te informeren over wijzigingen van onze producten.

·                     Om goederen bij u af te leveren.

·                     Van Harn verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Van Harn neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Van Harn) tussen zit. Van Harn gebruikt de volgende computerprogramma’s of –systemen: Proposs kassasysteem( Valk), Accountview, Mozilla Thunderbird, Microsoft outlook, Windows live mail, Android telefoonsystemen, Whats app.

 

Hoelang wij persoonsgegevens bewaren

Van Harn bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Van Harn hanteert daarvoor een bewaartermijn van 10 jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Van Harn verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Van Harn blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen, met uitzondering van Facebook, en Whats app waar wij verwijzen naar de privacyverklaringen van Facebook en Whats app.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht op uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Van Harn en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekend dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u, of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar  info@vanharnlienden.nl  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readablezone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart, dit ter bescherming van uw privacy. Wij reageren zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 4 weken, op uw verzoek. Van Harn wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder , de Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl , maar zouden graag eerst zelf de kans krijgen om met u de klacht proberen op te lossen

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Van Harn neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking  en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan alstublieft contact met ons op. Telefonisch op +31 344-601282 of per e-mail info@vanharnlienden.nl

 

Opgesteld mei 2018